3D ПРОЕКТИ НА МЕБЕЛИ

Проектиране на цялостно обзавеждане

Да поверите проектирането на обзавеждането на целия си дом на специалисти е практично решение. То ви спестява време, скъпи грешки – съответно и пари, и най-хубавото – гарантира ви, че ще живеете в дома, за който сте си мечтали. Той ще е красив, уютен, функционален – ще отговаря изцяло на вашия вкус и начин на живот. А какво по-хубаво от това? Да не забравяме, че домът е убежище, място за почивка, вече все по-често и за работа, за споделяне на мигове със семейството. Колкото повече изразява вашата индивидуалност или индивидуалността на вашето семейство, толкова по-добре ще се чувствате в него.

Какво е необходимо да знаете при проектиране на цялостно обзавеждане за вашия дом

1. Помислете за всички основни дейности, които извършвате у дома, за хобитата, професията си (ако работите от къщи), любимия ви начин за почивка, често ли каните гости или не. Това ще ви помогне да си изясните какво ви е нужно – работен кабинет, голяма дневна, обзаведена така, че да предразполага към партита или голяма дневна, зонирана според интересите и заниманията на всеки член от семейството.

2. При проектиране на цялостно обзавеждане ви предлагаме два подхода: да го изберете от вече изработение преокти на мебели „Ломбардо“ и ние да го персонализираме така, че да отговаря на вашите нужди и навици; да направим проект специално за вас. И в двата случая нашите проектанти ще са на линия с професионални съвети и насоки. Тяхната цел не е да ви натрапват своето решение, а да ви помогнат да се спрете на обзавеждане, което наистина ви пасва, ще ви е удобно и ще ви харесва за дълго време напред.

3. Задължително правим оглед на жилището, взимаме размери, правим снимки.

4. Когато проектът е готов, получавате 3D визуализации, които представят как точно ще изглежда всяка стая от вашето жилище. Коментираме материали, системи, механизми, обков, цветове, допълнителни аксесоари и декорации. Едно от основните предимства на проектирането на цялостно обзавеждане е, че на един ранен етап получавате представа за визията на дома си, можете да проверите цялостната концепция и ако нещо не ви харесва, да я промените, без това да ви коства допълнителни разходи.

5. Ако желаете, можем доставим и оборудване за кухнята ви. Партнираме си с доставчици на световни марки бяла и черна техника и кухненски уреди. Удачно би било да изберете вашите още на ниво проектиране. Така размерите на мебелите ще са съобразени и с уредите, които трябва да се вграждат и подреждат.

6. Цената за изработка на обзавеждането зависи от броя мебели, сложността на изпълнение на поръчката, материалите, механизмите, системите. Ако използвате всички наши услуги, включително и поръчате кухненските уреди от нас, можем да ви предложим по-добри цени и отстъпки.

7. След като мебелите са изработени, наш екип ги доставя и монтира.

За проектиране на цялостно обзавеждане и неговата изработка, свържете се с нас.