КУХНИ ПО ПРОЕКТ

кухни по проект

Етапи при проектиране на кухни от фирма „Мебели „Ломбардо”!

Запознайте се с етапите от работния процес при изработката на кухни по проект. Така ще се уверите, че всичко ще се получи както си го представяте. Започваме с оглед на помещението и разговор с клиента. След като ни потърсите наш екип идва на място, за да направи оглед на помещението и да вземе размери. Възможно е да направим и снимки. Целта е да опознаем пространството и да се съобразим с особеностите му при изготвяне на идейния проект.

Разгледайте примерни проекти на кухни:

Етапи при изработката на кухни по проект:

Наш специалист ще разговаря с вас, за да разбере какви са желанията ви. Уточнявате заедно материали, цветове, стил. Възможностите при изготвяне на кухни по проект са десетки, ако не и хиляди, важното е да изберете тази, която ще Ви кара да се чувствате максимално комфортно и уютно във Вашата кухня.

Изготвяне на оферта

Струва Ви се, че мебели по поръчка – това е скъпо удоволствие, което трудно ще си позволите? Това не е точно така. Цената зависи от материалите, броя мебели, които трябва да се изработят. Ние изготвяме Вашата оферта напълно безплатно, съобразно всички параметри, изброени по-горе. След това я обсъждаме с вас. Ако излизаме извън бюджета, който сте си определили, можем да заменим някои материали и да потърсим компромисни варианти, които няма да се отразят (или ще се отразят минимално) на функционалността и срока на експлоатация на Вашата кухня.

Създаване на идеен проект

Ползите от това да Ви правят мебели по поръчка са много. Но най-хубавото е, че може да се нанасят корекции, докато не се получи точно това, което искате. Ние ви представяме идейния проект за вашата кухня (той се прави безплатно), обсъждаме го с вас и ако имате корекции, ги нанасяме.

Изработка на мебелите

След като одобрите проекта, пристъпваме към изработка на мебелите. Предлагаме и домакински електроуреди на най-добрите световни марки. Можете да ги разгледате и да ги поръчате от нас. Колкото по-пълен пакет от услуги ползвате, толкова повече са ползите за вас – като цена и спестено време.
Ние доставяме готовите мебели и монтираме цялата кухня. Можем да монтираме и поръчаните електроуреди. Така Вашата кухня ще е готова за ползване в рамките на 20 до 30 календарни дни.

Доверете ни се – ние сме спецове в проектиране на кухни и изработка на мебели по поръчка за кухни, спални, детски стаи, офиси.
Свържете се с нас по телефон, по имейл или чрез формата за запитвания.
Посетете най-удобния за Вас офис-магазин на мебели „Ломбардо”, за да обсъдим съвместната си работа.