АНТРЕТА ПО ПОРЪЧКА

Обзавеждане за антрета по поръчка

Независимо дали е малко или голямо, дали е част от дневната, или е обособено като отделно помещение, антрето е визитната картичка на дома Ви. В него посрещате и изпращате гостите си, а както е известно „по дрехите посрещат…”. Често входът към личния Ви свят не се отличава с голяма площ, а в него искате да поберете толкова много неща. От домакинските принадлежности, без които един дом не може, до онова палто, отдавна излязло от мода, което Ви е толкова любимо, че все не можете да изхвърлите. Да не говорим за старите играчки на децата Ви, които искате да запазите за внуците. Звучи ли Ви познато? Палта, шапки, чадъри и обувки (към които дамите имат особена слабост) – всичко това трябва да бъде прибрано в антрето, затова ние създаваме за Вас портманта, закачалки, шкафове за обувки, в които да съхранявате Вашите вещи. На късметлиите с просторни антрета предлагаме стилни и функционални гардероби, чието вътрешно разпределение ще бъде напълно съобразено с техните желания и нужди. С други думи, антрето трябва да бъде не само красиво, но и функционално. За да постигнете оптималната комбинация между красота и функционалност може да се доверите на екипа на Ломбардо, който ще реализира отлично Вашия проект за антре по поръчка.

Когато проектираме обзавеждането на антрета, ние залагаме на естетиката и ергономичността на мебелите. Изчистените линии, които са характерни за обзавеждането на антрета, съчетани с едноцветни стени, създават усещане за простор. Съвременните механизми, които използваме при изработката на антрета по поръчка, ги правят едновременно функционални и елегантни и максимално оползотворяват площта на помещението, за което са предназначени. Ако разполагате с голямо вътрешно пространство, хубаво е да предвидите няколко по-малки закачалки или една по-голяма. Когато се наложи да посрещате много гости, ще разберете предимството да имате достатъчно място, където да окачите връхните дрехи на Вашите приятели. Ако Вашето антре не е много обширно, можете да го обзаведете с по-малки шкафове и големи огледала, които визуално ще увеличат пространството.

Изборът на цвят е индивидуално решение. Богатата цветова палитра, с която разполагаме, ще задоволи всеки вкус, но ако имате малко антре, ние Ви предлагаме да се спрете на по-светлите цветове, които не само ще придадат на помещението свежест, а и ще подчертаят усещането за лекота и простор. Помещението трябва да е балансирано, което се постига чрез избягване на ярките, крещящи тонове. Гланцовите повърхности на мебелите също разширяват оптически помещението. Всичко зависи от Вашия вкус и фантазия. Материалите, които фирма Ломбардо предлага за изпълнението на Вашето антре по поръчка, са качествени и устойчиви на износване.