Спални по поръчка

Обзавеждане за спални по поръчка

Съвременната спалня вече не е тази стая в жилището, в която единствено си лягате след дългия, уморителен ден. Това е помещението, в което трябва да усещате духа на пълноценната почивка, домашния уют и наслада от полагащата Ви се релаксация. Със спални по поръчка от „Ломбардо“ Вие я превръщате от смятано традиционно за скучно помещение в стая, в която практичността и красотата могат да съжителстват заедно.

Сложете край на еднообразието, защото екипите на нашата компания ще изработят за Вас невероятно функционално и уютно обзавеждане, което ще хармонира с вътрешните Ви виждания за вкус, елегантност и удобство. Независимо колко малка или обширна е Вашата спалня, ние можем да я преобразим до неузнаваемост и да я превърнем в интериорен шедьовър, като съобразим предпочитанията Ви за стил, материали, цветове на мебелите и подберем практични, но и красиви аксесоари.

Забравете за дразнещото разностилие, непасващото обзавеждане и теснотията. Ние Ви предлагаме хармония, комфорт и елегантност с богатия ни каталог от серийни спални по поръчка – легло, нощни шкафчета, гардероб. Обзавеждането може да бъде допълнено с тоалетка и скрин, в зависимост от модела, който сте избрали. За нас предпочитаният стил на спалните ни по поръчка е този, който допада на клиента и импонира перфектно на личността му. Затова предлагаме небивало разнообразен асортимент, в който може да разпознаете Вашата спалня.

Разнообразие от първокласни спални по поръчка

Класическите спални в стил „Тоскана“ или „Прованс“ ще омагьосат романтичните личности, защото обзавеждането носи духа на сантименталността и лиричността на отминали епохи. Мебелировката е изпълнена от светъл масив, обикновено съчетан с ефекта на състарената дървесина. Орнаментираните табли на спалнята, изящните крачета на мебелите, деликатните, но ефектни орнаменти по шкафчетата и гардеробите носят мечтателност и нежност.

Ако сте любител на тъмните цветове в класическите спални, при нас ще отриете достолепието на английския дом, което търсите. Ако Ви очарова модернистичният стил и минимализмът, ние имаме безкраен набор от идеи как да превърнем претъпканата малка спалня в съвременен образец на практичност и изчистеност.

Ние не обичаме стандартните рамки и затова изработваме мебели, подчинени на личното Ви усещане за естетика и вкус. Екипите ни ще Ви дадат насоки, ще усъвършенстват виждането Ви за новата Ви спалня, ще Ви препоръчат най-подходящия матрак за леглото, произведен от водещи български компании, и ще съобразят предпочитанията Ви за гардероб, чието вътрешно разпределение съвпада с Вашите нужди и изисквания. Създайте лично Ваше пространство, в което с удоволствие да прекарвате времето си за почивка.

спални по поръчка