Спални по поръчка

Обзавеждане за спални по поръчка

Хората винаги обръщат голямо внимание на дизайна на спалнята. Не е тайна, че спалнята е най-съкровената стая в жилището ни, неговата душа. Затова и изборът на подходяща мебелировка е от огромно значение. Тя трябва да предразполага към релакс и отмора след дългия и напрегнат ден, да предлага удобство, сигурност и спокойствие. Ние в Мебели Ломбардо ще изготивм за вас уютно и функционално интериорно обзавеждане за спални, за да можете дори в малкото пространство, отделено за спане, да се чувствате комфортно.

За да бъде спалнята Ви хармонична и да се избегне разностилието, можем да ви предложим широка гама от серийни спални по поръчка, състоящи се от легло, гардероб, нощни шкафчета, а при някои модели и от скрин и тоалетка. Стиловете на сериите са различни и можете да изберете този, който най-добре импонира на Вашата личност.

Ако сте романтична личност, най-много ще ви подхожда класическа спалня в стил Прованс или Тоскана. Това са класически мебели, изпълнени от светъл масив, много често с ефект на състарена дървесина. Мебелите са изключително красиви с орнаментирани табли на леглото и изящни крачета, гардеробът и шкафчетата са украсени с орнаменти. Класическите спални в тъмни цветове са изключително подходящи за тези от Вас, които са очаровани от стила и достолепието на английския дом. Стиловете минимализъм и модернистичен са за почитателите на изчистените линии на мебелите. Когато не разполагате с просторна спалня, важното е да съчетаете миниум мебели с максимална практичност и съвременни аксесоари.

Дизайнът при спалните не трябва да се вкарва в стандартна рамка, той трябва да е подчинен на вкуса и личното Ви усещане за красота и комфорт.

Главна роля в обзавеждането играе леглото. Дали то ще бъде единично или двойно, това зависи от Вашите нужди и предпочитания, но особено внимание трябва да обърнете на матрака, защото той е гаранция за добър сън и почивка. Ние в Мебели Ломбардо можем да ви предложим широка гама от латексови матраци, с доказано качество и произведени в България.

Друга съществена част от обзавеждането на спалнята е гардеробът. Той трябва хармонично да се вписва в общия интериор, да не заема много пространство и да бъде с такова вътрешно разпределение, което да отговаря на Вашите нужди и навици. Когато помещението е малко, можете да изберете гардероб с плъзгащи се огледални врати, които ще разширят оптически пространството.