ДЕТСКИ ПО ПОРЪЧКА

Обзавеждане за детски стаи по поръчка

Детската стая е цял един свят, в който расте и се развива уникалната личност на Вашето дете. Поради тази причина, ние в Ломбардо, отделяме специално внимание за избора на мебели за детската стая.

Детската е специална и с това, че за разлика от другите стаи в дома, тя е многофункционална. Тя е и спалня, и гардеробна, и кабинет, и гостна, и разбира се –място за весели игри. Ето защо мебелите в нея трябва да бъдат така подбрани, че да съчетават в себе си всичко необходимо на израстващия човек, като същевременно му оставят достатъчно свободно място.

Детската стая „расте” заедно с детето и неговите потребности. Малките деца постоянно са в движение – бягат, скачат, играят, а светът им е пълен с нови предизвикателства. Затова, ние в Ломбардо, ще ви предложим леки и подвижни, но здрави и безопасни мебели по поръчка, които могат да участват в игрите на малчуганите. Ще ви предложим ниски модули, лесно достъпни за децата, ще ви предложим мебели по поръчка, които да развиват детското въображение и фантазия, защото човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Стаята на по-големите деца се подчинява на други изисквания. Главна роля тук изпълнява ученическият кът. Удобното бюро с компютъра, ергономичният стол, шкафовете и етажерките за книги и любими вещи са важни за детето, защото те ще го съпътстват през по-голямата част от деня. Успоредно с това, ние знаем, че добре прекараното свободно време е толкова значимо, колкото и ученето, затова планираме в детската стая и кът за забавление.

Ако в семейството Ви има две или три деца, а Вие нямате възможност да подсигурите на всяко отделна стая, то можем да ви предложим и по-нестандартно обзавеждане, което е и по-компактно, като легла на два етажа; легла, намиращи се над гардероба; бюро с места за двама и др.

За да спестите средства, бихме могли да ви предложим и модулно обзавеждане за детска стая. Така с течение на времето ще сменяте само онези мебели, които с годините стават неудобни за децата.

Ние знаем, че обзавеждането на детската стая е истинско предизвикателство, затова в нашите детски стаи по поръчка влагаме своя опит и цялата си любов, която бихте искали да подарите на Вашите деца.