Детски стаи от МДФ

Детски стаи от мдф по поръчка

Освен да са функционални и красиви мебелите в детската стая трябва да отговарят на още едно задължително условие – да са здрави. Затова и плоскостите мдф са идеален материал за направата им. Ние, от мебели „Ломбардо”, изработваме мебели за детски стаи от мдф по поръчка вече години наред и ви гарантираме, че това е едно много разумно решение с голяма перспектива. Ако се спрете на него ще останете доволни. Разгледайте някои идеи за обзавеждане на детски стаи с мебели от мдф боя:

Детски стаи от мдф по проект – какви са предимствата им

Обзавеждане с перспектива
Мебелите за детски стаи от мдф по поръчка се произвеждат лесно, могат да са на модулен принцип, така че да ги прегрупирате и променяте спрямо нуждите на детето си през годините. Съществуват и готови мебели за детска стая с подобни възможности, но те са доста по-скъпи, а и не е ясно ще намерите ли такива, които да покриват всичките ви изисквания.

Тези мебели са изключително здрави, така че ще издържат различните модификации и експерименти, които малкият човек неизменно ще провежда с тях. Плоскостите мдф са устойчиви на влага и няма да пострадат от разлята чаша вода или сок. Предлагаме и огромно разнообразие от цветове – около 3000 различни разцветки са на ваше разположение. Единственият недостатък е чувствителността на материала към механични въздействия – надрасква се много лесно. Проблемът е решим, можете да го обсъдите на място с нашите специалисти.

Дълъг експлоатационен живот
Ние гарантираме перфектна и здрава изработка на нашите мебели за детска стая от мдф по проект.

Индивидуален подход към всяко помещение
Изработката на детска стая по проект дава това предимство – да обсъдите всичко с нашите дизайнери, дърводелци и други специалисти и да осигурите на вашето дете детска стая, в която да расте и да се развива спокойно.

Изгодна покупка
Обзавеждането за детски стаи от мдф по поръчка е по-скъпо от обзавеждането от пдч, но пък изглежда по-добре и е по-здраво. Чудите се дали да не купите готови мебели от мдф от магазина? Да, можете, но те няма да ви излязат по-евтино. Ние изготвяме предварителен проект и оферта, които обсъждаме с вас. Стремим се да балансираме между качество и цена – това е напълно възможно при изработката на мебели по поръчка. Така получавате практично и функционално обзавеждане, което отговаря на нуждите и характета точно на вашето дете и то на много приемлива цена.

Потърсете ни в удобно за вас време в някой от нашите офис-магазини, обадете ни се или ни пишете, за да обсъдим всичко, което ви вълнува по поръчката на обзавеждане за детска стая от мдф по проект. Ние сме на ваше разположение!