Боядисване МДФ

Мебели Ломбардо е фирма която предлага боядисване на мдф плоскости на крайни клиенти и мебелни фирми.

Боядисаните мдф плоскости намират следното приложение: мебелни вратички, мебелни детайли, декоративни пана от мдф, фрезовани мдф врати, фрезовани кухненски вратички, интериорни врати от мдф, фрезовани интериорни врати, шкафове за баня, заоблени врати, декоративни мдф преградни решетки, фрезовани декоративни пана и др.

Разполагаме с богато разнообразие от байцове за оцветяване на фурнира и над 3000 цвята за мат и гланц покрития.

Предлагаме боядисване на вашите детайли от мдф в три вида финишни покрития: мат, гланц и байц (фурнир). Разполагаме с бояджийска камера, подготвително и склад за готови детайли. Работим с Kemichal S.r.l. италиански производител, повече от 50 години на бои и лакове за дърво.  Цветовете с които работим са основно по RAL и NCS, за цветове различни от стандартните се правят мостри по индивидуално задание. Работим основно с фабрично грундирани мдф плоскости, тъй като качеството на покритията е отлично.

Цените за боядисване на мдф се определят от цвета (наситените цветове са винаги по-скъпи), вида на покритието – мат, гланц, фурнир, както и от вида на детайла – сглобени, заоблени, фрезовани, двулицеви и т.н.т  Боядисване в перла, металик, състаряване, патиниране и др. ефекти, цени след запитване и конкретно избрани цветове..

Гаранция на покритията е една година при правилна експлоатация

Работим в цялата страна, като заявките се изпращат в таблица по e-mail, а готовите детайли изпращаме добре пакетирани по куриерските фирми, а за София и София област доставката около 30 лв.

Предлагаме също и изработка и боядисване на фрезовани мдф вратички в над 50 модела боядисани в над 3000 цвята. За модели на вратичките както и за конкретни цени и срокове може да се обадите на посочените телефони или да ни пишете на e-mail.

Срокът за боядисване на детайлите е около 30-40 календарни дни в зависимост от количеството.

Цените варират основно в зависимост от цвета по който ще се боядисват детайлите, като най-скъпи са наситените цветове, а най-евтини- меките тонове.

facebook: боядисване на мдф

Всички запитвания за цени и срокове за изработка, моля изпращайте на:

e-mail: mdf_boya@abv.bg или на тел: 0897874087 – Александър