Цени на гардероби по поръчка

Искате да сте предварително наясно колко ще ви струва изработката на гардероба. Така ще ви е по-лесно да решите кое ви е по на сметка – да си го поръчате или да си го купите готов. За съжаление няма как да ви предложим цени на гардероби по поръчка преди да знаем какво точно ви трябва. Предлагаме ви да се запознаете с компонентите, които се включват в ценообразуването.

Тип гардероб
Досещате се, че има различни цени на гардероби по поръчка с нестандартни размери, две, три или четири врати.

Материал
Има значение дали ще изберете мдф или пдч плоскости за направата на вашия гардероб. Плоскостите мдф са по-скъпи и по-здрави. Плоскостите пдч са най-добрите в ниския ценови клас и се използват много често за изработка на гардероби по проект. Можете също да поискате комбинация от двата материала. Плоскости пдч с мдф фолио например. Всичко това се отразява на крайната цена.

Вътрешно разпределение
Важно е да се определи колко рафтове, чекмеждета и пространство за закачалки ще има. Така ще е ясно колко материал ще е необходим за направата им. От значение е също дали ще има допълнителни екстри като механизми за разгъване, лостове за висящи дрехи, стойки за шапки, закачалки за бельо, поставки за колани и бижута и дори чекмеджета за обувки. Всяко нещо има значение. Нашите цени на гардероби по поръчка са строго индивидуални, спрямо проекта, който ще изготвим.

Огледало и тип врата
Някои клиенти държат на вратата на гардероба им да има огледало. То също е елемент, който влиза в ценообразуването.
Какви да са вратите – хармоника, плъзгащи се, обикновени, с декорация или без – също е от значение.

Изпратете ни запитване. Ние, от мебели „Ломбардо” не можем да ви дадем предварителни цени на гардероби по поръчка, но с удоволствие ще ви изготвим проект и оферта. След това ще я обсъдим заедно и ако тя надвишава определения от вас бюджет, можем да направим промени в проекта. Сигурни сме, че винаги се намира компромис, който позволява да имате функционален и здрав гардероб без излишни финансови сътресения. Отказване от някои екстри, замяна на някой детайл с друг всичко може да се промени – това е едно от основните и големи предимства на изработката на мебели по проект.

Посетете най-удобния за вас офис магазин на мебели „Ломбардо”.
Изпратете ни запитване чрез формата на сайта или по имейл или просто ни се обадете по телефона. Ще се радваме да обсъдим вашия проект и да започнем работа по него. Така след 20 до 30 дни ще имате мечтания от вас гардероб.