Тапицирани спални

Тапицирани спални по поръчкa

Тапицирани спални по проект – за повече уют и комфорт. През последните няколко години тапицираните спални са изключително модерни. Те са красиви, елегантни, придават допълнителна топлина на помещението. Цените на готовите модели, които се предлагат, обаче са доста високи. А и много често имат поразително еднакво излъчване. Ако искате да обзаведете помещението в ретро стил, но държите и на тапицирана спалня, ще ви е трудно да си намерите готов модел. Ние изработваме тапицирани спални по поръчка.

Разгледайте модели с наши реализирани проекти:

В офис-магазините на мебели „Ломбардо” можете да разгледате мостри от различни материали за направа на спалнята и да изберете тапицерия. Наш специалист ще е на ваше разположение, за да обсъдите легло в какъв стил ще е най-подходящ за вашето помещение. Допълнително ще трябва да определите размерите (някои тапицирани спални по проект имат доста нестандартни размери в зависимост от желанията на клиента и избрания стил).

Тапицирани спални по проект – какви са предимствата им

Уникален стил – вие го избирате така, че да пасне на вашето усещане за уют и комфорт. Можем да направим тапицирана спалня като старите кревати с табли, легло в стил рустик, модерно, с повече орнаменти, с по-малко орнаменти. Всичко зависи от вашите желания.

Подходящ цвят – тапицирани спални по поръчка означава спални, за които клиентът избира всеки детайл, включително и цвета. Готовите модели обикновено са в бежово, кремаво, черно, евентуално кафяво. Това, разбира се, са елегантни и в някои случаи практични решения. Просто вие може да искате спалня в синьо. Ние, от мебели „Ломбардо”, с удоволствие ще я изработим за вас.

Практична и красива тапицерия според вашия вкус – каква ще бъде дамаската на спалнята определя голяма част от цялостното й излъчване, а също и това колко лесно или трудно ще се поддържа. Чудите се дали да не използвате опцията за тапицирани спални по проект? Имайте предвид, че само в този случай ще можете да изберете стила, тапицерията и цвета, така че да ви харесват и да отговарят на бюджета ви.

Текстилни тапицерии (жакардови и какви ли още не), еко кожа – разполагаме с голямо разнообразие от дамаски.

Достатъчно места за съхранение и качествена изработка – повечето спални са с ракли и това е едно много разумно решение. При производството на тапицирани спални по поръчка можем да направим шкафове със специално разпределение. Гарантираме и качеството на изработката на таблите и подматрачната рамка.

Тапицирани спални по проект – от какво се определя цената

Определяме цената според дамаската и стила, в който искате да е изработена спалнята. От него зависи какви орнаменти ще има и колко сложно ще бъде производството.

Свържете се с нас, за да обсъдим изработката на вашата тапицирана спалня по проект.

Разгледайте една малка част от произведените ни тапицирани легла по поръчка