Спални по проект

Спални по проект – най-удобното кътче за релакс

Колкото по-добре си почивате, толкова по-щастливи и трудосопособни ще се чувствате. Затова е много важно как ще обзаведете спалнята си. Търсите решение не за вашата спалня, а за хотелски стаи и къщи за гости? Колкото по-отпочинали се чувстват вашите гости и колкото по-уютно им е в стаите, толкова по-вероятно е да се върнат отново при вас или да ви препоръчат на други клиенти.

Мебели „Ломбардо” предлага изработка на спални по проект на клиента, по поръчка и по каталог. Изборът от стилове, материали и цветове е огромен. Възможностите за вписване в по-малки и по-големи бюджети – също.

Защо препоръчваме изработка на спални по проект
Независимо дали става въпрос за личната ви спалня или за хотелска стая, тя трябва да е подходяща за различен тип дейности, с които човек си почива: грижа за себе си, четене, сън, интимност. Затова е и важно съчетанието на цветове, изборът на стил, функционалността на мебелите и разположението им в пространството.

Всички спални по поръчка, изработени от мебели „Ломбардо”, отговарят на нуждите на своите собственици, функционални са, в подходящия стил (пасват изцяло и на темперамента и характера им) и използват максимално практично наличното пространство.

Помислете каква спалня бихте искали да имате, какво ще правите в нея, кои цветове ви действат успокояващо и се свържете с нас, за да обсъдим как можете да я получите.

Ако търсите интериорно решение за хотелска стая – изработката на спални по поръчка, достатъчно универсални, че да се харесат на повече гости и все пак уютни и с характер, за да привлекат внимание и да имат своя атмосфера, е перфектен избор.

Възможно е да подредите своето мечтано кътче за релакс и с готови мебели, но това ще ви коства много време и обикаляне, за да ги намерите, а също и немалко средства, защото ще купувате всяко нещо поотделно.

Заложете на спални по проект. В тях се чувствате добре, спокойни сте, вашата спалня не прилича на никоя друга, освен това се вписвате в предварително определения бюджет. Плюсовете на това решение са много повече от минусите.

Дизайнерите на мебели „Ломбардо” ще се радват да обсъдят с вас какво точно ви е необходимо и как си представяте тази част от вашия дом. Ще ви помогнат да изберете най-добрите материали – мебелен обков, плоскости – и цветове, съобразно стила на спалнята и бюджета ви.