Цени на спални по поръчка

Цени на спални по поръчка – как се определят

Леглото в спалнята е от най-важните мебели. То трябва да е удобно, достатъчно дълго и широко, с място за съхранение на вещи, лесно за поддръжка, да придава уют на помещението и какво ли още не. Истината е, че изборът на качествен, удобен матрак и здравата подматрачна рамка остават водещи, но има още един куп екстри и глезотии, които можете да ползвате. Особено, когато става въпрос за спални по поръчка.

Предлагаме ви да се запознаете с основните параметри, по които определяме цената за изработка на спални по проект.

Материал, от който е изработена спалнята. Прегледайте плюсовете и минусите на спалните по поръчка от пдч и от спалните по поръчка от мдф плоскости (сложете линк към съответните статии, вече ги имаме готови). Свържете се с нас и се консултирайте с нашите специалисти, ако се затруднявате в избора.

Дебелина на плоскостите. Ние работим с няколко стандартни размера, подходящи за различни модели според големината на леглото.

Подматрачна рамка. Тя може да бъде изработена от дърво или от метал. Металните подматрачни рамки са с висока издръжливост на натоварване, дървените са класика и много хора ги предпочитат, но ако искате в добавка повдигащ механизъм и ракла, то те не са най-добрата идея. Огъват се бързо при честото повдигане и сваляне, случва се и да съкращават значително живота на матрака. Ние бихме ви препоръчали метална подматрачна рамка с дървени ламели. За по-подробна консултация можете да разчитате на нашите специалисти в изработката на спални по поръчка.

Повдигащ механизъм. Не е задължителен елемент от спалнята, но ако искате леглото да е с ракла, най-добре е да го има. За по-леките матраци са достатъчни повдигащи механизми с пружина. За по-тежките и големи легла препоръчваме повдигащ механизъм с амортисьор.

Допълнителни елементи.
Честа практика е към проектирането на спални по поръчка да добавяме и изработване на нощни шкафчета. Това, в зависимост от броя нощни шкафчета, размера им, материала и орнаментите, повишава цената.

Модел на спалнята. Някои спални по поръчка са по-изчистени като модел, други са по-сложни за изработка и техните елементи се правят от допълнителни материали. Има значение дали таблата на леглото е заоблена или незаоблена, дали е с метални лайсни, решена е в два цвята или е съвсем изчистена.

Едно от основните предимства при изработката на спални по поръчка е, че изборът на материали, модел и допълнителни екстри може да се коригира, докато се постигне желаният от вас баланс между качество и цена.

Свържете се с нас по телефона, по имел или заповядайте в някой от нашите офис-магазини, за да обсъдим от какво точно имате нужда. След това ще ви изготвим проект и оферта.