Спални от МДФ

Спални от мдф по поръчка от мебели „Ломбардо”

Изберете вашето място за релакс! Мебели „Ломбардо” предлага изработка на спални от мдф по проект на клиента, по каталог или по поръчка. Ние знаем колко важно е интериорът на спалнята да отговаря на вашия темперамент и навици. Опитът ни показва, че клиентите използват това помещение не само за почивка, но и за да останат насаме със себе си, да се поглезят с разкрасителни маски, да почетат, да изберат тоалета си за деня

Защо препоръчваме спални от мдф по поръчка

Това е най-интимното кътче от целия дом и е от изключителна важност да се чувствате уютно в него и да имате място за всичките си вещи, без помещението да изглежда претрупано. Мдф е екологично чист материал. Плоскостите мдф се изработват по специална технология, без употреба на вредни за здравето вещества.

Индивидуален дизайн и дълъг живот на мебелите. Плоскостите мдф са с висока степен на якост при огъване, т. е. те са особено подходящи за изработка на легла. Освен това повърхността им е гладка, без дефекти и с възможности за разнообразен мдф финиш – каквото пожелаете, като цветове, мотиви, фигури, може да бъде направено. Те са устойчиви на износване и изключително здрави.

Основното предимство на всички спални от мдф по проект – освен високото качество на материала – е, че можем да произведем функционални мебели, които пасват на вашия стил на живот. Избирате всичко – от цветовете през моделите до най-малкия детайл. Ние сме на разположение за консултации по време на целия процес.

Изгодна цена за страхотно качество. Плоскостите мдф са на доста по-ниска цена от масивната дървесина и са много лесни за обработка. Това, разбира се, се отразява положително и на цената на крайния продукт.
Доверете ни се – ние имаме богат опит с изработването на спални от мдф по поръчка. Поверите ли ни задачата да направим вашата спалня, ние ще поемем отговорност за всеки един етап от процеса до доставката и монтажа на мебелите. Това също се отразява на крайната цена – винаги е по-изгодно да поръчате всичко на един изпълнител отколкото да купувате на парче.

Как да поръчам спалня от мдф от мебели „Ломбардо”
Свържете се с нас чрез формата за контакт, по имейл или по телефона. Посетете и най-удобния за вас наш офис-магазин. Ние сме на ваше разположение всеки ден от понеделник до събота.
В определен от вас ден ще направим оглед на помещението, ще вземем размери и ще обсъдим с вас материали, цветове, необходими мебели. После ще изготвим оферта. Следват идеен проект, изработка на мебелите, доставка и монтаж.
Вашата спалня от мдф по поръчка ще е готова в срок от 30 до 40 дни.
Свържете се с нас сега!