Ретро кухни

Ретро кухни
Ретро кухни по поръчка от мебели „Ломбардо”

За какви случаи са подходящи ретро кухни по поръчка

Модерното кухненско обзавеждане е стилно, елегантно и функционално, но нищо не може да замени топлината и излъчването на една кухня в ретро стил. Ако харесвате винтидж мебели и аксесоари, знаете за какво говорим.

 

Ретро кухни по поръчка са подходящи за:

• вили;
• летни къщи за гости, които предлагат романтични почивки за семейства и двойки;
• ресторанти, в които има лятна градина и кухненски кът с барбекю, който клиентите виждат;
• жилища, обзаведени в ретро стил.

Какви са предимствата на нашите ретро кухни по поръчка

Уютът и красота са важни, но определено не са водещи за една кухня. Тя трябва да е практична, удобна и лесна за поддръжка. Затова и не е решение просто да намерите стари кухненски мебели и да ги освежите. Нашите ретро кухни по поръчка съчетават изяществото и романтиката на винтидж стила с функционалността и предимствата на модерните кухни.

Обсъждаме с вас какво точно ви е нужно, правим оглед на пространството и след това решаваме как да подходим. Един аспиратор няма да наруши общия стил на вашата ретро кухня, но определено ще ви облекчи, докато готвите. Стар, елегантен шкаф, в който да се вгради пералната машина или съдомиялната също няма да е в разрез с визията на кухнята, а в същото време уредите ще облекчат значително ежедневните ви домакински задължения.

Ретро кухни по поръчка за малки пространства също са интресно предизвикателство, с което нашият екип се справя отлично. Дори да разполагате само с кухненски бокс към едно голямо помещение, можем да го превърнем в уютно и топло място, което напомня кухнята на любимата ви баба, но е доста по-функционално.

Какво трябва да направите, за да се сдобиете с кухненски мебели по поръчка от мебели „Ломбардо”

Изготвяме безплатни индивидуални проекти, изработваме мебели по каталог или по проект на клиента. Разгледайте различни кухни, отделете си снимки, помислете какви са уредите, които искате да имате. Прегледайте и какви са етапите при проектиране на кухни в нашата фирма. (съветвам ви болднатите думи да ги направите активен линк към едноименната статия)

Свържете се с нас чрез формата за контакт, по имейл или по телефона, ако имате нужда от повече информация или пък искате да уговорим среща за оглед на помещението.
Посетете ни и лично (ако ви е по-удобно) в нашите офис-магазини. Работим включително и в събота и сме на ваше разположение.

Доверете ни се, ние имаме богат опит в производството на ретро кухни по поръчка!

Заповядайте в нашият магазин за да обсъдим възможностите спрямо мястото определено за вашата ретро кухня с вратички от мдф.