Производител на цялостно обзавеждане

Ползите за вас, да поверите проектирането и производството на цялостно обзавеждане на вашия дом на един специалист, са:

  • По-функционално и красиво жилище. Нашите проектанти и майстори разбират от какво наистина имате нужда, какви са вашите вкусове и начин на живот и ви предлагат подходящите за вас решения. Създаването на интериора е процес, в който работата с един специалист във всяка област гарантира по-добър краен резултат.
  • По-качествени мебели. Дългогодишната съвместна работа и близкото сътрудничество по всеки проект позволява на специалистите в нашия екип да се разбират бързо и да свеждат вероятността от грешки до минимум. От това печелят нашите клиенти.
  • По-кратки срокове за обзавеждане. Когато купувате готови мебели, вие трябва да отделите доста време, за да търсите всяка една масичка, стол, шкаф, секция. Те трябва да ви харесват, да си пасват като стил, размери, да са на изгодна за вас цена. Когато се обърнете към производител на цялостно обзавеждане, вие се занимавате много по-малко с интериора, а получавате много по-добър резултат.
  • По-добра цена. За проектиране и производство на цялостно обзавеждане знаете предварително колко ще ви излезе, получавате отстъпка и цената е изгодна за високото качество мебели. Ако купувате готови мебели на парче, не получавате отстъпка, не е ясно предварително колко ще ви излезе всичко и невинаги сте сигурни колко качествена е изработката им.

 

Какво включва производството на цялостно обзавеждане от мебели „Ломбардо“ и как се формира цената

По време на изготвяне на проекта за обзавеждане на дома ви, уточняваме всички материали, облицовки, цветове, механизми, обков, системи, дръжки, декорации.

Цената се формира според сложността на поръчката, броя мебели, материалите, механизмите, системите, които ще се използват. Тя е индивидуална за всяка поръчка.
С фиксирана цена са само кухненските уреди, които ви предлагаме да закупите от нас. В случай, че бюджетът ви е по-нисък, нашите проектанти ще ви предложат промени в проекта, замяна на някои материали, така че да се постигне оптималния за вас баланс между качество и цена.

Сроковете за изработка зависят от сложността на поръчката и моментната натовареност на фабриката. Определят се предварително.

Готовите мебели се доставят и монтират от наш екип в предварително уговорен, удобен за вас ден.
Ние, мебели „Ломбардо“ сме производител на цялостно обзавеждане вече над 15 години. Натрупали сме достатъчно професионален опит в работа с всякакви пространства и материали. Разполагаме със собствена производствена база и добър екип от проектанти. Ще ви предложим адекватно решение за вашия дом.

Свържете се с нас.