ПРОЕКТИРАНЕ НА СПАЛНИ

Проектиране на спални

Решили сте да си поръчате изработка на мебели за спалня по проект. Това е разумен и практичен избор и екипът на мебели „Ломбардо” е на ваше разположение по време на всеки етап от процеса. Нашите специалисти по проектиране на спални ще вземат присърце задачата. Предпочитаме да работим в тясно сътрудничество с клиентите, за да сме сигурни, че ще създадем интериора, в който те ще се чувстват удобно и уютно.

Запознайте се с някои особености, свързани с процеса на проектиране на спални:

Снимки и оглед на помещението
Колкото по-добре познаваме пространството, толкова по-добре ще се справим със задачата си. Затова предпочитаме част от нашия екип да направи оглед на помещението. Ако това е невъзможно, ще ви помолим да ни осигурите снимки.

Взимане на размери
Точните размери на помещението можете да ни дадете и вие. Важно е да ги имаме предварително, за да се съобразим с всяко скосяване или ниша с по-нестандартни мерки. За общия изглед на стаята и за вашето удобство определено е от значение какъв е размерът на мебелите и в какво съотношение са те едни към други.

Обсъждане на това от какво точно имате нужда
При проектиране на спални и изработване на мебели по поръчка вие решавате как искате да изглежда вашето място за почивка. Нашите специалисти ще ви помогнат, разбира се. Важно е да си помислите за какво ще използвате спалнята – само за сън, обичате да си четете в леглото, предпочитате гардеробът и огледалото да са в това помещение, тоалетката с гримове, маски и кремове също искате да стои в спалнята, а не в банята, гледате много филми вечер заедно с партньора си или пък искате свободно място за практикуване на йога. От вас и начина ви на живот зависи какви зони всъщност ще има във вашата спалня и какви мебели.

Изготвяне на проект
Това е обобщаващата част от процеса при проектиране на спални. Събрали сме цялата необходима ни информация и нашите дизайнери ще ви предложат интериорно решение, съответстващо изцяло на стила ви на живот и на изискванията ви.

Корекции по проекта
Когато видите как ще изглежда спалнята ви, може да решите, че са необходими промени – цветови или пък по дизайна на мебелите. Това е моментът, в който да обсъдите отново всичко с дизайнера и да вземете окончателно решение.

След като одобрите идейния проект ще се заемем с изработката на мебелите. Необходими са ни между 20 и 30 календарни дни за производство, доставка и монтаж. После ще можете да се настаните в новата си спалня.

Имаме богат опит в проектиране на спални. Свържете се с нас, за да договорим нашата първа среща и да започнем работа по вашия проект.

Разгледайте примерни проекти на озабвеждане за спални: