ПРОЕКТИРАНЕ НА ДНЕВНИ

Проектиране на дневни

Тънкостите при проектиране на дневни са много, но две са основните предизвикателства:

• как да оформим пространството така, че членовете на семейството да са доволни – всеки да има кътче за своите занимания и все пак да се чувстват всички заедно;
• от какъв материал да са мебелите – това е едно от помещенията в дома, които се експлоатират най-много. Всичко трябва да е удобно, здраво, издръжливо на механични въздействия, надраскване, разливане, да се почиства лесно и да изглежда добре.

Екипът на мебели „Ломбардо” има доста голям опит с проектиране на дневни във всякакъв стил и за различни по големина помещения. С удоволствие ще превърнем вашата малка дневна в приятно място за работа и отмора и ще зонираме така големия ви хол, че той да бъде уютен и функционален.

При поръчки за проектиране на дневни ние държим на един подробен разговор с клиента. За да сме ви максимално полезни, освен от размери и информация за особеностите на помещението, се нуждаем и от:

• информация за това колко човека ще ползват дневната;
• обичате ли гости, планирате ли големи купони или живеете по-затворено;
• колко време прекарвате у дома – вечерите, почивните и празнични дни или пък всички следобеди от седмицата освен това;
• работи ли често от дома си и имате ли домашен офис или се предвижда да ползвате дневната;
• на каква възраст са децата ви.

Ако не желаете да говорите с нас по тези въпроси, то помислете си за отговорите им вие самите. Това ще ви подскаже до голяма степен как е най-добре да изглежда вашата дневна и какви мебели ще са ви необходими. Можете да си набележите някои опорни точки, които директно да обсъдите с нашите дизайнери преди те да започнат работа.

Доброто проектиране на дневни изисква доста предварителна подготовка и участие от страна на клиентите. Но така е гарантирано, че получават мебели, които са практични и удобни и обстановка, в която се чувстват наистина като у дома си.

Докато работим по идейния проект, ще обсъдим с вас и материалите за изработка на мебелите. Ще изготвим също и оферта. Това е моментът, в който можем да сменяме някои части от обзавеждането, да избираме друг материал или обков, да нанасяме последни корекции.

Посетете ни в някой от нашите офис-магазини, за да обсъдим как искате да изглежда вашата дневна.
Свържете се с нас по телефона или ни изпратете запитване по имейл, ако ще е по-удобно за вас, за да уговорим среща.