ПРОЕКТИРАНЕ НА ДЕТСКИ СТАИ

Проектиране на детски стаи

Доброто проектиране на детски стаи е истинско предизвикателство по няколко причини:

• всяко дете е неразгадан свят – за него трябва да се сътвори удобно, уютно пространство, което да подпомага развитието му;
• децата и нуждите им се променят бързо, а родителите не могат да си позволят да сменят мебели всяка година;
• необходимо е решение, което да дава пространство, в същото време да позволява да се събират всички вещи, така че да са подредени и да са достъпни за детето;
• важно е мебелите да са от здрав, не особено чувствителен към надраскавания и разливания на течности материал.

Ние, екипът на мебели „Ломбардо” винаги и с удоволствие приемаме това предизвикателство. Поръчките за проектиране на детски стаи са ни едни от любимите. Ето какво е необходимо да уточним при нашите предварителни разговори, за да сте сигурни, че ще получите най-хубавата детска стая за вашето хлапе.

На каква възраст е детето и какви са интересите му
Това ще определи зоните, на които е добре да се раздели детската стая – за учене, за почивка, за рисуване, за конструиране на разни неща, за четене, за игра. Ако вашето хлапе иска да го запишете на курсове по роботика, поощрете го и му създайте условия за подобни занимания и в къщи. Ние с удоволствие ще проектираме подобен кът.

Ако на детето ви предстои да тръгне на училище до година или две – може би е добре да помислим за мебели, които могат да се модифицират и да се превърнат от ниска масичка за рисуване в удобно бюро за първолак. Обсъдете подобни варианти с нашите дизайнери. Хубавото при проектиране на детски стаи и изработването на мебели по поръчка за тях е, че можете да мислите в голяма перспектива. Това вероятно ще ви коства малко повече пари в настоящия момент, но със сигурност ще ви излезе по-евтино отколкото да сменяте мебели всяка година.

От възрастта и темперамента на детето много зависи и избора на цветова комбинация за стаята.

Размерите на стаята и нейното изложение
Размери на помещението можете да ни дадете вие или да се уговорите с наш специалист, който да ги вземе вместо вас. Изложението на стаята също не е за подценяване. Стените, които са по-тъмни и слънцето не ги огрява добре, може да се боядисат в светли, топли цветове.

Материл от който ще бъдат изработени мебелите
При проектиране на детски стаи и производство на мебели по поръчка можете да изберете материалът, който е най-подходящ като качество, цена, устойчивост на механични въздействия. Нашите специалисти ще ви обяснят всичко за предимствата на различните материали и ще ви помогнат при избора.

Свържете се с нас, за да изработим най-хубавата детска стая за вашето дете.

Разгледайте някои примерни проекти за обзавеждане на детски стаи с мебели по поръчка: