ПРОЕКТИРАНЕ НА АНТРЕТА

Проектиране на обзавеждане за антре

Всяко антре може да се обзаведе така, че да е уютно, представително и функционално. Достатъчно е да изберете подходящите за помещението и начина ви на живот мебели.

Тесен и дълъг коридор, почти липсващо антре, заместено от миниатюрна ниша – каквото и да е пространството с обзавеждане по поръчка ще го оползотворите максимално.

Проектантският екип на мебели „Ломбардо“ е на вашите услуги

Знаете как искате да изглежда вашето антре? Заповядайте, наш проектант ще направи проекта, ще ви предложи различни материали, цветове, текстури, би могъл да ви даде и професионални насоки, ако желаете. След като го одобрите, обзавеждането ще бъде пуснато за изработка.

Нямате идея какво може да се направи с вашето антре? Заповядайте, говорете с нашите проектанти. След като са огледали помещението и са разбрали от вас колко човека живеят в жилището, какви са любимите ви занимания, какъв е начинът ви на живот, те проектират обзавеждане за антрето. Предлагат ви да си изберете материали, цветове, облицовки и текстури.

Другият вариант е да разгледате предварително проектирано обзавеждане за антре от специалистите на мебели „Ломбардо“ и ако харесате, модел, той да бъде персонализиран според параметрите на вашето антре.

Какво включва цялата услуга на мебели „Ломбардо“

  1. Взимане на размери и оглед на помещението.
  2. Разговор с клиента, изготвяне на 3D визуализация, определяне на материали и цветове.
  3. Изготвяне на оферта – цената за проектиране и изработка на обзавеждане за антре зависи от броя мебели, сложността на изпълнение, материалите.
  4. Изработка на обзавеждането в предварително договорен между нас и клиента срок.
  5. Доставка в удобен за клиента ден и час.
  6. Монтаж.

 

По време на работния процес целият ни екип е на ваше разположение. Готови сме да отговаряме на вашите въпроси, да търсим максималния баланс между това как си представяте антрето и как то ще е най-функционално. За нас е важно да останете доволни не само в момента, в който изготвяме проекта за вашето помещение, но и дълги години след това, докато го ползвате.

Разполагаме със собствена производствена база – проектанти и майстори работят в тясно сътрудничество. Предлагаме ви да избирате между най-качествените материали, покрития, облицовки, системи, механизми, мебелен обков, които се произвеждат в Европа. Вижте например този проект за дизайнерско обзавеждане на антре в бял гланц и с каменни плочи . Използваните материали всъщност са ПДЧ бял гланц и ПДЧ тъмен бетон на Egger. С това искаме само да ви подскажем, че възможностите за обзавеждане на антре са безкрайни.

Свържете се с нас, за да проектираме най-подходящото за вашето антре.