Проектиране на антрета

Екипът на мебели „Ломбардо” често предлага поръчки за проектиране на антета. Причината е в нерядкото несъответствие на размера на антената и шкафовете и портмантата, които могат да се намерят в най-добрите магазини. Някои от моделите изглеждат чудесно и са функционални, но биха задръстили антрето ви. Други са идеални като размер, но не ви харесват като външен вид, материал или цена. Освен практичните подбуди, за най-добрите поръчки за проектиране на антета има и чисто естетически мотиви. Това е последното помещение от дома ви, което напуска и първото, което влиза. Можете да представите първоначално впечатление за жилището, което можете да закупите и в това помещение. Ако новите нещо по-нестандартно или уникално, трябва да поръчате.

proektirane na antretaПри проектирането на антрета, нашите дизайнери и проекти се съобразяват с няколко неща:

• Размерите на пространството.
• Колко колко светлина влиза в него и ще се прави, както и допълнителен проект за осветяване на помещението.
• Колко души живеят в апартамента.
• Към жилището има килер или друго помещение за складиране на вещи или всичко трябва да е прибрано в антрето.
• Колко е голям целият апартамент. Понякога антерата е нелогично широка (например) насочена към останалата площ на жилището. Това означава, че пространството им може да се използва за практически цели вместо да остане празно – за вграден гардероб например или за поставяне на поредица от ниски шкафчета.

След изготвяне на идеен проект за вътрешността на вашето антено, обсъждаме материалите, които ще се изработват мебели. Нашите специалисти ще ви запознаят с всички технически личности и ще ви помогнат да изберете най-подходящия от гледната точка за качество, цена, външен вид. Това е и точното време за корекции и промени.

При проектиране на антета основно предимство е, че проектът може да бъде променян без това да носи загуби за нас или за вас. Затова възползвайте се от него. Ако нещо не е ясно, привлича се или не ви харесва – питайте и дайте сигнал, за да можем да реагираме навреме.

Изработката, доставката и монтажът на вечерно проектиране на мебели става за 20 до 30 календарни дни. След това вашето ново, свежарско, уютно антра е готово за употреба.

Посетете ни в един от нашите офис-магазини, за да обсъдите подробности по общата работа. Ако сте удобни, не се обаждайте по телефона или не пийте имейл.
Ние, от мебели „Ломбардо”, сме на ваше разположение!