Обзавеждане на мезонети с мебели по поръчка

Обзавеждането на мезонети с мебели по проект е добро решение за хора, които зная какво искат, не желаят да губят време и държат да имат максимално функционално, удобно и уютно жилище. (Естествено според собствения им вкус и разбирания.)

Мебели „Ломбардо” предлага не само обзавеждане на мезонет с мебели по проект, но и всички допълнителни уреди, които са ви необходими. Възложите ли на нас интериора на вашия мезонет, когато приключим, той ще е абсолютно готов за живеене.

Какви са предимствата на цялостното обзавеждане на мезонет с мебели по поръчка

Перфектно оползотворяване на пространството.

Опознаваме всички кътчета на мезонета. Изложението, нишите, странните чупки, нестандартните скосявания – обмисляме как да превърнем всяка негова особеност от дефект в ефект. Съобразяваме се с начина на живот на вашето семейство и ви предлагаме интериор, който наистина отговаря на нуждите ви без да е претрупан. (Има място за всичките ви вещи без да затрупвате апартамента си с шкафчета, скринове и гардероби, представяте ли си?)

Цялостно интериорно решение.

Мезонетът е празен и вие, заедно с нашите дизайнери, имате възможност да фантазирате и експериментирате по време на изработка на проекта, докато получите перфектната визия. Цялостното обзавеждане на мезонет с мебели по проект гарантира единно и уникално излъчване на вашия дом.

По-изгодна цена за обзавеждане и по-бърз резултат.

Ако купувате готови мебели за всяка стая, ще похарчите доста повече. Ние, от мебели „Ломбардо”, имаме специални цени за цялостно обзавеждане на мезонет с мебели по проект. Просто защото на нас възлагате задачата да изготвим проект и да произведем всичко за вашия дом. (Знаете, че навсякъде за по-големи поръчки има отстъпки.) Освен това елиминирате риска да купите готов шкаф и да се окаже, че не пасва на нишата, за която сте го предвидили.

Сроковете за цялостно обзавеждане на мезонет с мебели по поръчка зависят от обема работа, сложността на изработка и куп допълнителни фактори. Но въпреки това, след като одобрите идейния проект, производството е сравнително бързо. Следват доставка и монтаж. Няма да губите време и да обикаляте десетки мебелни магазини, за да намерите това, което ви трябва.

Какво включва предложението на мебели „Ломбардо” за цялостно обзавеждане на мезонет с мебели по поръчка

Обсъждаме вашите желания и това, от което имате нужда.

Представяме ви идеен проект и оферта. Коментираме и обсъждаме, докато намерим най-доброто съотношение между цена, качество и външен вид на мебелите.

Произвеждаме мебелите и ги доставяме и монтираме в жилището.

Мебели „Ломбардо” разполага и с най-добрите марки кухненски уреди – свободностоящи и за вграждане, както и с аксесоари за дома. По ваше желание предлагаме и дообзавеждане на жилището. Така ще можете веднага да влезете и да заживеете в него.

Примерен проект за обзавеждане на мезонет в град София: