Екипът на Мебели „Ломбардо“ предлага цялостно обзавеждане на апартамент по проект. Това е оптимално решение за Вашия дом, ако не искате да губите време с обикаляне по мебелни магазини, съобразяване на размери, а знаете точно какво искате – удобно, функционално, красиво и уютно жилище.

Ние ще проектираме и произведем Вашите уникални мебели и ще доставим всички необходими уреди, за да не се налага да дообзавеждате жилището си. Когато приключим, Вашият апартамент ще е напълно готов за живеене, а интериорът ще е това, за което дълго сте мечтали.

Няколко преимущества на обзавеждането от А до Я на апартамента с мебели по поръчка:

Оползотворявате идеално пространството

Преди да започнем проектирането ще се запознаем с всички кътчета на Вашия апартамент – ще съобразим нишите, изложението, странните чупки, предимствата му и нестандартните скосявания. Така решаваме как да преобразим дефектите и особеностите в ефектни и модерни решения. Ще обсъдим навиците и начина Ви на живот, за да Ви предложим индивидуален интериор, който да съответства на нуждите и изискванията Ви. Забравете за претрупаните скринове, шкафчета и гардероби – ние освобождаваме пространство за живот.

Цялостни решения за интериора

Представете си, че с нашите дизайнери ще можете да експериментирате и фантазирате как искате да изглежда новият Ви апартамент, когато е напълно готов. Така работим ние – съобразяваме всяко Ваше желание, докато не получим Вашата перфектна визия за жилището Ви. В резултат – получавате уникално и единно излъчване на дома Ви.

Бързи резултати и по-изгодна цена на обзавеждането

Цената винаги има значение, а ако се спрете на вариант да купувате отделно мебели за всяко помещение, то сметката ще е дебела. Възползвайте се от специалните ни цени за цялостно обзавеждане на жилище с мебели по поръчка. Ние ценим клиентите си, затова ако възложите на нас задачата да проектираме обзавеждането и да произведем мебелите Ви – ще усетите разликата в цената. А така не поемате риск някой готов шкаф да не влезе в отреденото му пространство.

Цялостно обзавеждане на апартамент в разумни срокове

Ето тук ще си говорим за сроковете за цялостно обзавеждане на апартамент. И Ви уверяваме, че те ще бъдат много по-кратки, отколкото си мислите. Разбира се, те зависят от това какъв е обемът на работа, от степента на сложност на изработката и други странични фактори. Но след одобряване на идейния проект за жилището, ние гарантираме бързо производство, навременна доставка и прецизен монтаж.

А ето какво конкретно включва нашето предложение към Вас?

Предварително обсъждане на желанията Ви, възможностите на жилището и нуждите Ви.

Изготвяме подробен идеен проект и индивидуална оферта. Обсъждаме и, ако е необходимо, коригираме, докато заедно не намерим оптималното съотношение между качество, цена и изглед на мебелите.

Изработваме прецизно мебелите Ви, доставяме ги бързо и монтираме всичко необходимо в апартамента.

Работим с най-добрите производители на кухненско оборудване – за вграждане, свободностоящи, както и аксесоари за жилището. При желание – ще обзаведем апартамента Ви така, че да е напълно готов за живеене.

Създаваме не просто уникални апартаменти, а уютни домове!