Цени на мебели по поръчка

– какво влиза в цената при изготвяне на оферта от мебели „Ломбардо”

Наясно сте с всички предимства на производството на мебели по проект. Притеснявате се само, че цената им може да е по-висока и да не се вместите в определения бюджет. Няма как да намерите примерни цени на мебели по поръчка.

Свържете се с нас и ние ще ви изготвим безплатно индивидуална оферта.

Запознайте се с параметрите, които взимаме предвид, когато определяме вашите цени на мебели по поръчка.

Брой шкафове

Може да искате множество по-малки шкафове или по-малко, но пък по-големи. Какъв работен плот искате – остров по средата на кухнята или ще ползвате плотовете на шкафовете? Помислете за това предварително. Броят шкафове, които трябва да се произведат, влизат в ценообразуването.

Размери

Има пространства с много ниши и странни чупки, в които трябва да влязат шкафове и/или уреди с по-нестандартни размери. Дори да искате стандартни като големина мебели, размерите им влияят на цената.

Материали

Плоскостите пдч са по-евтини. Плоскостите МДФ имат повече предимства. Важно е от какъв материал искате да са направени вашите мебели по поръчка. Цветът също е от значение. Ако искате комбинация от плоскости пдч с кухненски вратички с мдф фолио с различен вид щампи, цената пък е съвсем различна.

Не подценявайте и избора на допълнителните детайли. От какъв материал ще са обковът, дръжките, пантите – всичко това влияе на цената.

Изготвянето на идейния проект е безплатно.

Можем да ви дадем цени на мебели по поръчка на клиента, за изработка по каталог или по наш проект. В трите случая ще има вариации в крайната сума.

На разположение сме за обсъждане на офертата. Ако се окаже, че не можете да влезете в определения бюджет, бихме могли да потърсим компромисни варианти от гледна точка на използвани плоскости, допълнителни елементи или цветове. Гарантираме ви, че в тези случаи търсим оптималния баланс между цена и качество.

Допълнително ще договорим доставката и монтажа на мебелите.

Важно е да знаете, че когато ви се изготвят цени за мебели по поръчка, по-пълният пакет услуги, които ползвате, ви носи повече отстъпки. Какво имаме предвид? Ако ние проектираме и изработваме вашите кухненски мебели например, а уредите купувате от друго място, ще имате повече разходи за доставка, монтаж, etc. Ние предлагаме домакински електроуреди на най-добрите марки в света. Ако поръчате цялата си кухня при нас, ще получите специална оферта, а и ще спестите много време. 20 до 30 календарни дни ще са ни необходими за цялостната изработка и монтажа. След това кухнята ви е готова за ползване.

Свържете се с нас, за да ви дадем вашите цени на мебели по поръчка!