цени на мебели по поръчка

Цени на мебели по поръчка

Какво се включва в цената при изготвяне на оферта от мебели „Ломбардо”?

Изработката на мебели по поръчка има редица предимства, които ще допринесат за комфорта Ви у дома. Вероятно обаче не сте наясно каква е цената им. Всъщност няма и да откриете обявени цени на мебели по поръчка.

Потърсете ни за изготвяне на безплатен индивидуален проект, за да разберете какъв бюджет ще Ви бъде необходим.

Вижте според кои параметри се определят съответните цени на мебели по поръчка.

Брой шкафове

Дали ще изберете големи шкафове за кухнята, които да използвате и като плот за готвене? А може би Ви се иска да имате повече, но по-малки шкафчета, в които да съхранявате отделните кухненски пособия. Помислете добре как ще оползотворите това пространството, защото броят на шкафовете влияе върху цената.

Размери

В случай че разполагате с пространство, което изисква нестандартни по размер шкафове или уреди, това би повлияло върху ценообразуването на Вашето обзавеждане по поръчка.

Материали

Изберете материала, от който ще бъдат направени Вашите мебели. Плоскостите от МДФ са с по-висока цена, но и повече предимства, докато тези от ПДЧ са по-бюджетни. Цветът също е от значение. Може да създадете и собствена комбинация – например да съчетаете плоскости пдч и кухненски вратички мдф с боя с различно покритие (мат, гланц или фурнир). Тук цената също би била друга.

Не подценявайте и избора на допълнителните детайли. От какъв материал ще са обковът, дръжките, пантите – всичко това влияе на цената.

Едно от предимствата на мебели „Ломбардо“ е, че ние предлагаме безплатен идеен проект. За изготвянето му се внася депозит, който при сключване на договора се приспада.

Първоначалната оферта винаги е непълна, тъй като на по-късен етап следва да се уточнят всички подробности по обзавеждането, а те не са малко и са на различна цена. Все пак това е идеята на поръчковите мебели – да съответстват на желанията и бюджета на клиента.

Ако цената не Ви устройва и надвишава бюджета Ви, можем да потърсим компромисни варианти спрямо цветове, плоскости или други допълнителни компоненти. При всички случаи се стремим да предложим най-изгодното и подходящо за Вас съотношение между качество и цена.

След това следва и уговаряне на доставката и монтажа на Вашето обзавеждане.

Трябва да сте наясно, че при изготвяне на цени на мебели по поръчка, по-пълният пакет услуги Ви носи и повече отстъпки. Какво имаме предвид? Ако ние проектираме и изработваме Вашите кухненски мебели например, а уредите купувате от друго място, ще похарчите повече за доставка, монтаж и т.н. Ние предлагаме домакински електроуреди на най-добрите марки в света. Ако поръчате цялата си кухня при нас, ще се възползвате от специално предложение, а и ще спестите много време. Ще ни бъдат необходими само около 30-40 дни за цялостната изработка и монтажа. След това кухнята Ви е готова за ползване.

Потърсете ни още днес, за да Ви предложим най-изгодните за Вас цени на мебели по поръчка!

ЛОМБАРДО