Кухни с принт стъкло

Кухни с принт стъкло по поръчка
модерни, функционални, красиви

Какво представляват нашите кухни с принт стъкло по поръчка и какви са техните предимства

Новите технологии, в подкрепа на страхотното въображение на нашите дизайнери, ни позволяват да правим невероятни кухни. При кухните с принт стъкло се използва специална технология за печатане върху стъкло…….

…..Благодарение на нея върху вратите на шкафовете, върху работните плотове или на гърба на кухнята могат да се отпечат различни изображения. Цветовете са изключително реалистични, а качеството на печата е високо. Ако искате уникалня кухня – не само като разположение на мебелите в помещението, но и като дизайн, то кухня с принт стъкло е вашето решение.

Предимствата на това да се спрете на кухни с принт стъкло по поръчка са няколко:

• Индивидуален дизайн. Нашите дизайнери, още при проектирането на мебелите, ще се съобразят с желанието ви за поставяне на определено изображение. Така ще получите наистина ефектен дизайн.
• Дълъг живот на изображението и мебелите. Ние работим с качествени материали и подизпълнители – професионалисти в своите области. Повърхностите с изображения върху принт стъкло запазват години наред отличния си външен вид, устойчиви са на влага, неголеми механични въздействия (стъклото е достатъчно здраво, за да не се притеснявате от лесно напукване или счупване) и температурни промени.
• Оптимално съотношение качество – цена. Кухни с принт стъкло по поръчка обикновено излизат по на сметка от поставянето на принт стъкло във вече готова кухня. Причината е, че при нас вие поръчвате цялостен пакет услуги – проектиране, производство, печат, доставка и монтаж, което винаги излиза по-изгодно от поръчката на парче с различни фирми.

Препоръчваме ви кухни с принт стъкло по поръчка не само за вашето жилище. Те са изключително ефектни и много подходящи за офиси, за малки ресторанти, в които посетителите могат да наблюдават как се приготвя храната им, за снимане на кулинарни предавания.

Какво включва предложението на мебели „Ломбардо” за изработка на кухни с принт стъкло по поръчка
Предлагаме изработка на кухни по проект на клиента или по каталог. Етапите на работата с екипа на мебели „Ломбардо” включват:

• Оглед на помещението и взимане на размери.
• Консултиране на клиента при избора на изображение, цветове и материали.
• Изготвяне на оферта.
• Изработка на проект.
• Производство на мебелите.
• Доставка и монтаж на кухнята.

Кухни с принт съкло по проект се изработват за 20 до 30 календарни дни.
Свържете се с нас по телефон или имейл, или ни посетете в нашия офис, за да объдим вашата поръчка