Кухни от пдч по поръчка

Екипът на мебели „Ломбардо” е специализиран в изработката на кухни по проект. Можете да избирате между направен специално за вас проект от наш дизайнер, да ни възложите да изработим кухненски мебели по ваша идея или да си изберете някой от многобройните модели в каталога ни. При всяко положение получавате страхотна кухня. От пдч или мдф плоскости ще са изработени мебелите зависи отново от вашето желание, както и от бюджета, с който разполагате. Нашите консултанти ще ви помогнат да уточните конкретните параметри.

Защо точно кухни от пдч

Плоскостите от пдч са евтин и здрав материал, който се обработва лесно и изглежда добре. Затова и по-голямата част от клиентите се спират на кухни от пдч по проект.

Кухненските мебели от този материал са здрави, устойчиви на износване и механични въздействия. Няма да се повредят, ако разлеете нещо върху тях. Не са много устойчиви на влага, затова, ако в помещението влажността е над 60% по-добре е да се спрете на друг материал – мдф плоскости например. Но във всяко друго отношение, кухненските мебели от пдч са отлични.

Изглеждат добре. Има възможност за различни покрития на мебелите (включително и от мдф фолио). Разнообразието от цветове е голямо. А и красивият им външен вид ще се запази за дълго време напред.

Какви са предимствата на кухни от пдч по поръчка

Изработката на кухни от пдч по проект е практично решение. Както казахме, цената на материала е ниска, а нашите проектанти ще ви помогнат да подберете най-подходящите плоскости за типа кухня, който искате. (Характеристиките на пдч плоскостите се променят в зависимост от тяхната дебелина и плътност.)

Ще вземем размери на помещението и заедно с вас ще обсъдим какви точно мебели са ви необходими. Целта е те да отговарят максимално на вашите нужди и начин на живот и естествено, да изглеждат така, както искате. Всичко това ще е съобразено с площта, с която разполагате и със спецификите на пространството – ниши, скосени тавани и т. н.

Така ще имате всичко, което ви е необходимо без кухнята ви да е претрупана и неудобна за ползване.

Кухни от пдч по поръчка – какво се включва в това

В услугите на мебели „Ломбардо” влизат:

• взимане на размери;
• консултиране при подборката на материали, цветове, стил на кухнята;
• изработка на идеен проект, коригирането му при нужда и обсъждане на офертата;
• производство на мебелите;
• доставка и монтаж.

Предлагаме и кухненски уреди на световноизвестни марки. По ваше желание, освен кухненските мебели, можем да монтираме и тях. Така ще влезете в кухня, която е абсолютно готова за употреба.

Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите по вашата поръчка!