Кухни от ПДЧ

Кухни от пдч по поръчка
практични, красиви, на чудесна цена – от мебели „Ломбардо”

Какви са предимствата на кухни от пдч по поръчка

ПДЧ е материалът, използван най-масово за производство на кухненски мебели. Причината е в страхотното съотношение между качество и цена. Характеристиките на плоскостите пдч зависят от тяхната дебелина и плътност. Нашите специалисти ще ви препоръчат материал със стойности, подходящи именно за вашата кухня

. Но най-общо – предимствата на кухни от пдч по поръчка са следните:

• Функционалност – материалът позволява на нашите проектанти да създадат за вас практични и удобни мебели и да оползотворят пространството максимално.
• Добър външен вид за дълго време напред. Плоскостите пдч са с висока степен на износоустойчивост, а ние от мебели „Ломбардо” ви предлагаме огромно разнообразие от цветове.
• Устойчивост на влага – имайте предвид, че всички кухни от пдч се препоръчват за помещения с по-ниска степен на влажност. Ако вашето помещение е с над 60% влажност, по-добре е да се спрете на кухня от мдф.
• По-ниска цена. Може би сте останали с впечатление, че кухни от пдч по поръчка означва „кухни на по-висока цена”? Напротив! Материалът не е скъп и се обработва лесно. Това означава, че вие ще получите вашата мечтана кухня на много изгодна цена.

Какви кухни от пдч по поръчка предлага мебели „Ломбардо”

Плоскостите пдч са най-употребявани за мебели от ниския ценови клас. Това не означава, че вашата кухня ще изглежда зле и няма да е удобна. Точно обратното! Това е и основното предимство на кухни от пдч по поръчка – вие избирате как да изглеждат, ние ви помагаме в решенията и произвеждаме мебелите.
Предлагаме голямо разнообразие от цветове и декорации. Смели комбинации или стилни решения – каква да е вашата кухня решавате вие.

Какво включва предложението на мебели „Ломбардо” за изработка на кухни от пдч по поръчка

Нашият екип от дизайнери, проектанти, дърводелци и монтажисти е на ваше разположение. Възползвайте се от техния богат професионален опит, фантазия и умения.
Предлагаме ви изработка на кухни от пдч по поръчка, по каталог или по ваш проект. Посетете ни в нашия офис или се свържете с нас по телефона.
Уговаряме среща за разговор и оглед на помещението. (Определяне на размери, уточняване на типа пдч плоскости, които ще се използват, изготвяне на оферта.)
Изработваме идеен проект за вашата кухня.
Произвеждаме мебелите, след което ги доставяме и монтираме.
Работим с плоскости и мебелен обков на световноизвестни марки. Предлагаме и качествени, маркови домакински електроуреди.

Свържете се с по телефон, имейл или заповядайте в нашия офис, за да обсъдим най-важната от всички кухни от пдч по поръчка – вашата!