Кухни от МДФ

Кухни от мдф по поръчка – функционалност, качество и красота с мебели „Ломбардо”!

Какви са предимствата на кухни от мдф по поръчка

МДФ е един от най-често използваните материали за производство на кухненски мебели. Този тип дървесни плоскости се изработват от мека дървесина. Тя се обработва по специална технология, за да се получи екологично чист материал, лесен за работа, който запазва структурата си дълго време.

 

Това означава, че освен функционална и практична, каквито са всички кухни по поръчка, вашата ще има още няколко предимства:

• Красив външен вид и здрави мебели години наред – няма да се оплаквате от изметнати вратички и нестабилни рафтове.
• Устойчивост на влага. Всички кухни от мдф – гланц, мат и фурнир – спокойно могат да се монтират в помещения с по-висока влажност (до 80%) за разлика от кухните от ПДЧ.
• Оптимално съотношение цена – качество: материалът е по-скъп от ПДЧ, но всички кухни от мдф по поръчка се правят от плоскости, които са лесни за обработване.
• Не вредят на природата, мдф плоскостите са екологични, и на здравето.

Какви кухни от мдф по поръчка предлага мебели „Ломбардо”

Кухни от мдф гланц
Ако обичате повърхности, които изглеждат лъскави и блестящи, независимо от цвета на плоскостите, то със сигурност ще харесате предложенията на мебели „Ломбардо” за кухни от мдф гланц по поръчка. След като я монтираме, и се сложи подходящо осветление, вашата кухня ще блести и ще изглежда винаги светла и чиста.

Кухни от мдф мат
Стилни, елегантни, сдържани, цветни – кухни от мдф мат по поръчка се поддържат лесно. По повърхността им почти не остават следи от пръсти, не се надраскват лесно. Екипът на мебели „Ломбардо” ще проектира и създаде за вас практична и красива кухня.

Кухни от мдф фурнир
Уютна и топла атмосфера – всички кухни от мдф фурнир по поръчка имат свойството да преобразяват помещението и да го превръщат в любимо място на цялото семейство. Предлагаме ви огромно разнообразие от фурнири.

Какво включва предложението на мебели „Ломбардо” за изработка на кухни от мдф по поръчка

Екипът на мебели „Ломбардо” включва дизайнери, конструктори и дърводелци с дълги години професионален опит. Те ще се съобразят с вашите желания, както и с възможностите, които им дава помещението. Ще използват пространството оптимално, така че да имате удобна кухня, в която да готвите с удоволствие.

Ние ви предлагаме:

• проектиране на цялостния вид на кухнята, както и на отделните й части;
• изработка на мебелите;
• доставка и монтаж.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашата мечтана кухня от мдф по поръчка!

Разгледайте нашата галерия с реализирани проекти на кухни по поръчка от мдф гланц: