Изработка на кухни – София

Мебели „Ломбардо” предлага изработка на кухни – София и региона са най-честите места, от които ни търсят и ни възлагат поръчки. Но ако харесвате нашата работа и искате да изработим и доставим вашата кухня, ще го направим с удоволствие, независимо в кой край на страната се намирате.

Какво ви предлага екипът на мебели „Ломбардо”
Когато търсите специалисти за изработка на кухни – София, вие вероятно имате по-конкретна идея предвид. Затова, още преди да се свържете с нас, ето какво можем да ви предложим:
• Изработка на кухни по поръчка на клиента, по каталог или по проект на дизайнер.
• Работа с качествени материали на едни от най-добрите европейски производители на пдч и мдф плоскости. Избирате между 400 цвята пдч и около 3000 цвята мдф.
• Създаваме ретро кухни и заоблени кухни по проект. Имаме опит в проектирането и производството на кухни с принт стъкло. Можем да направим една и за вас.
• Кухненски уреди – свободностоящи или за вграждане – на световноизвестни марки.
Възложите ли ни работата по вашата кухня, ще се погрижим за нея от създаването на проекта до монтирането на готовите мебели и кухненските уреди. Можете просто да влезете и да започнете да готвите.
Препоръчваме ви, когато сравнявате офертите на различни фирми, които се занимават с изработка на кухни – София, региона, страната, няма значение откъде са – да проверявате какви допълнителни услуги предлагат и какво точно е включено в цената.

Как протича процесът по поръчка и изработка на кухня от мебели „Ломбардо”
Уточняваме дали искате изработка на кухня по каталог, по проект или вече имате готов проект и искате само да произведем мебелите.
Взимаме размери и правим оглед на помещението.
Обсъждаме с вас от какви материали искате да са изработени мебелите. Уточняваме цветове, детайли, кантове, текстури, фолиа.
Правим оферта и я коментираме с вас. Ако е необходимо, коригираме проекта. Заменяме някои от детайлите с други например, за да намалим цената и да се вместим в бюджета, който сте предвидили.
Създаваме идеен проект. Това е времето, в което да задавате въпроси, да казвате какво ви харесва и какво бихте искали да се промени. Идейният проект всъщност ви показва как ще изглежда вашата бъдеща кухня.
Изработваме кухненските мебели.
Доставяме ги и ги монтираме.
Ако сте поръчали при нас и кухненските си уреди, доставяме и монтираме и тях.

Когато става дума за изработка на кухни – София, други градове, ние сме специалисти и вършим своята работа с удоволствие и майсторлък. Свържете се с нас, за да поръчате вашата кухня по проект.