За нас

Мебели по поръчка „Ломбардо” е фирма, която предлага комплексно обзавеждане за Вашия дом и офис с 15 годишен опит в производството на мебели. Ние предлагаме следните услуги:

  • Професионално проектиране, изработка, доставка и монтаж на мебели по поръчка за дома, офиса и хотела.
  • Безплатно изготвяне на индивидуален проект на мебели по поръчка и цялостни интериорни решения по точни размери на клиента.
  • Предлагаме богат асортимент от домакински електроуреди, мивки, матраци и др. на водещи световни производители.

Ние от Ломбардо сме водени от стремежа да създадем за Вас красив и уютен дом, който да носи в себе си неповторимостта на Вашата личност и да се отличава със стил и комфорт. Мебелна фирма Ломбардо предлага мебели със стилен дизайн за Вашите кухня, спалня, дневна, детска, антре, баня, офис и хотел. Основната задача, която сме си поставили, е да изработваме качествени продукти на достъпни цени. Мебелите се произвеждат по поръчка, по каталог и по индивидуален проект на клиента.

Материалите и механизмите, които използваме при производството се характеризират с високо качество и дълготрайност, защото работим с най-изявените световни производители в бранша на мебелен обков и плоскости. Богатството от цветове и структури, които предлагаме, ни позволяват да не поставяме ограничения пред фантазията Ви.

Коректността е едно от главните качества на фирма Ломбардо. Ние изпълняваме заявките в точните срокове, а крайните цени на мебелите по поръчка формираме от актуалната стойност на материалите и разбира се, труда, който сме вложили при изработката им.

Иновативният и ергономичен дизайн на нашите мебели по поръчка, креативният подход при намирането на нестандартни решения при проектирането на мебели и цялостни интериорни решения се превърнаха в наша визитна картичка.

Ние държим да бъдем напълно коректни с Вас и затова нашите цени се формират при крайната оферта на мебелите по поръчка, които сте избрали, като се има предвид актуалната цена на материалите, вложени в тях, и сложността на тяхната изработка.

Обзавеждаме частни домове и обществени сгради вече над 15 години

Разполагаме с:

Екип от проектанти (дипломирани инженери), които се срещат с клиентите, разговарят с тях и след като са наясно от какво имат нужда правят проект за тяхното жилище, дневна, спалня, кухня, etc.;
Огромно разнообразие от материали, цветове, покрития, мебелен обков – работим с най-добрите производители в Европа и комбинациите между които можете да избирате са хиляди;
Огромно разнообразие от електроуреди, мивки и смесители (всички марки и модели внасяни и предлагани на българският пазар)
Всички матраци и аксесоари предлагани в България
Собствен шоурум, в който можете да видите и пипнете мостри от материали, аксесоари за мебели, кухненски уреди, матраци и подматрачни рамки, осветление, някои изработени мебели
Собствена производствена база в град София, в която изработваме проектираните за вас мебели. Основно предимство е, че нашите проектанти и майстори са добре стикован екип, който работи в тясно сътрудничество. Така минимизираме вероятността от грешки и повишаваме качеството на крайния продукт. Всички машини са Италианско и Немско производство
Собствено бояджийно и камера за боядисване на лицевите детайли от мдф, което гарантира качественото покритие на вашите детайли и перфектен външен вид на мебелите
Монтажни екипи, които бързо и акуратно монтират готовото обзавеждане във вашия дом, офис или магазин. Използваните ръчни инструменти за монтаж, са на водещи производител за прецизна обработка на детайлите на Festool, Bosch, Makita и др.
Собствен транспорт, гарантиращ качествен транспорт на мебелните детайли, така че да се запази тяхната цялост при транспортиране
Работим чисто и винаги почистваме обекта след монтажа на мебелите!

Партньори

Festool

Häfele

Blum

Danco

Magniflex

Miles

И най- важното – спазваме сроковете, държим на качеството и обичаме това което правим!