Заоблени кухни

Заоблени кухни по поръчка
уникални, удобни, красиви

Какви са предимствата на нашите заоблени кухни по поръчка.

Този тип кухни все още са рядкост за България.

Изработката на заоблени кухни по поръчка е истинско предизвикателство за нашия екип и ние се заемаме с него с удоволствие и професионализъм…..

…Тяхната елегантност и красота определено ще ви очароват – достатъчно е да погледнете само няколко проекта на заоблени кухни по поръчка. Ние, от мебели „Ломбардо”, ви предлагаме да се запознаете с някои от предимствата им:

• Оптимално използване на пространството. Вярно е, че всички кухни по поръчка могат да се похвалят с това предимство, но при заоблените може да се оползотвори по-добре не само пространството покрай стените, но и средата на помещението.
• Удобство. При тях много лесно се създават различни зони в едно помещение, както и удобни ниши и кътчета за извършване на различни дейности.
• Безопасност. Мебелите нямат остри ръбове, островите – работните плотове – са с приятна овална форма. Вратичките на шкафовете и столовете също. Ако имате малки деца или планирате скорошното им появяване, заоблена кухня по поръчка е перфектното решение за вас.
• Елегантност, уют, спокойствие. Мебелите с овални форми придават допълнителна мекота и уют на помещението. Кухнята ви изглежда уникална и в същото време топла и приятна. Заоблените кухни са особено подходящи за хора с холеричен характер или с твърде много енергия, защото меките им форми и линии действат успокояващо.

Какви заоблени кухни по поръчка ви предлага мебели „Ломбардо”

Работим с най-добрите производители на пдч и мдф плоскости и мебелен обков в света. В каталога ни има над 400 цвята пдч плоскости и над 3000 цвята за мдф. Сигурни сме, че ще намерите най-подходящата цветова комбинация за вашата кухня. Ние сме на ваше разположение за консултации и съвети.

Заоблени кухни по поръчка могат да се направят и от двата типа материал. Всичко зависи от вашите желания, от степента на влажност в помещението, както и от бюджета, който сте си определили.

Какво включва предложението на мебели „Ломбардо” за изработка на заоблени кухни по поръчка
Нашата цел е да проектираме и изработим за вас функционални и красиви мебели. Да създадем кухнята, в която ще готвите с удоволствие и която ще се превърне в любимо кътче на цялото семейство.

За да поръчате заоблена кухня по поръчка от Мебели Ломбардо:

• Правим оглед на помещението, взимаме размери, избираме материала, от който искате да е направена вашата кухня.
• Изготвяме оферта.
• Консултираме ви при избора на цветове.
• Правим идеен проект.
• Изработваме вашите кухненски мебели.
• Доставяме и монтираме вашата кухня.

Свържете се с нас, ако искате най-добрата от всички заоблени кухни по поръчка!