Дневни от МДФ

Дневни по поръчка от МДФ

Изработката на дневни по поръчка от МДФ е малко по-скъпо отколкото изработката на мебели по поръчка от ПДЧ. Но и самият материал е с по-различни характеристики и очарователен, стилен вид. Дневната ви, с мебели от МДФ, ще изглежда елегантна и ще има по-различен уют. Какви са предимствата на това да си направите мебели по поръчка от МДФ за дневната…

…Дълъг експлоатационен живот на мебелите МДФ материалът запазва красотата си дълго време. Той е устойчив на износване и чупене. Устойчив е на влага и течности. Не е болка за умиране, ако детето ви разлее чаша вода и не я попие, докато вие се приберете. Яките плоскости са подходящи за изработка на мебели по поръчка за дневна. Те ще се превърнат в чудесни лавици, поставки за телевизор и други мебели, които трябва да издържат по-тежки предмети.

Единственият недостатък на МДФ плоскостите е, че са лесни за надраскване. Ако имате домашен любимец или малко дете, мебелите от МДФ в дневната може да се окажат с драскотини тук – там.

Екологично чист материал. Това става все по-важно за клиентите ни. Те искат да са сигурни, че използваният материал е изцяло чист от вредни химикали. За тях препоръчваме мебели по проект от МДФ. При производството на този материал не се употребяват вещества, вредни за здравето, нито пък се вреди на природата.

Функционалност – основното предимство на всички мебели по проект е, че те се създават за конкретно пространство, в случая вашата дневна. Това позволява да се оползотвори всяко кътче и да се направят мебели, които наистина са ви удобни и отговарят на вашите навици, нужди, начин на живот.

Изгодна цена – да, МДФ плоскостите са сравнително скъп материал, но изглеждат добре, издръжливи са и са по-евтини от масивната дървесина. Затова са чудесен вариант за хора с немалък, но и с не твърде голям бюджет. Изработката на мебели по поръчка за дневна от МДФ ще ви излезе доста изгодно. Даваме отстъпки при по-големи поръчки, а и ще ви спестим време от обикаляне по мебелни магазини. Освен това, ако първоначалният 3D проект излиза извън бюджета ви, интериорният дизайнер и проектантите ще ви посъветват какви малки компромиси може да направите, за да се намали цената, но това да не е за сметка на качества и функционалности на мебелите ви.

Как да поръчам от мебели „Ломбардо“?

Свържете се с нас, за да уговорим среща. Ще направим оглед на помещението, ще вземем размери. Ще обсъдим от какво имате нужда. Вашите мебели по поръчка от МДФ за дневна ще са готови в срок от 30 до 40 дни след изготвяне на 3D проекта за интериор и приемането на офертата.