Детски стаи по проект

Изработката на детски стаи по проект при нас включва всичко, до най-дребния детайл. Гледаме на това помещение от дома като на цял друг свят, в който детето трябва да се чувства удобно, спокойно, да може да се занимава с любимите си дейности. Свят, който провокира въображението.

От нас – мебели „Ломбардо“ – можете да си изберете

• обзавеждане за детска стая – готов проект от нашия каталог, който да персонализираме според нуждите на вашето дете и размерите на помещението;

• изготвяне на проект специално за вас.

И в двата случая той включва не само мебелите, но всички механизми, аксесоари, дръжки (на шкафове, чекмеджета, гардероби), осветлението, дори матраците.

След като сте одобрили проекта, материалите – всичко, изработваме мебелите, доставяме ги и ги монтираме.

Какво трябва да знаете преди да започнете работа с нас

• проектът за детска стая е безплатен – обсъждаме го заедно, като нашите експерти ви дават насоки и съвети; уточняваме материалите, механизмите – всичко. Предварително ви казваме кога ще бъде готов проектът.

• Можете да избирате между стотици материали, цветове, текстури, покрития. Работим с доказани европейски производители.

• От проекта ще добиете ясна представа как ще изглежда детската стая. Ако искате корекции, това е подходящият момент да бъдат нанесени.

• Изготвяме ви окончателна оферта след като е готов проектът. Цената на озбавеждане за детска стая по поръчка зависи от броя мебели, сложността им, избраните материали и аксесоари. Ако сумата надвишава определения от вас бюджет, проектантите ще ви посъветват какво може да бъде променено, за да се запази функционалността и красотата на обзавеждането, а да се намали цената му.

• Работим бързо, точно, професионално, уведомяваме ви предварително за сроковете и ги спазваме, знаем колко е важно за вас мебелите да са изработени качествено и да станат час по-скоро.

За нас е истинско предизвикателство да ви предлагаме нестандартни решения за съхранение на вещи, перфектно зониране на малки и нестандартни помещения, семпли решения, които лесно се модифицират и детето се чувства добре в стаята, независимо от възрастта си.

Разгледайте вече направени от нас детски стаи по проект.

Свържете се с нас, за да ви изготвим специален, индивидуален проект, или поръчайте готов проект за детска стая – наш служител ще дойде да вземе размерите, да направи оглед на помещението.

14 + 10 =