Детски стаи по поръчка цени

Когато търсите изработка на детски стаи по поръчка – цени, материали, функционалност, здравина на мебелите, външен вид – всичко това, естествено, ви интересува. Стремите се да балансирате между всички тези компоненти. Ние – екипът на мебели „Ломбардо” – се стремим да постигнем абсолютно същото.

За съжаление няма как да дадем предварително – за детски стаи по проект – цени, дори и най-общи. Изготвяме индивидуален проект за всеки клиент, след това правим оферта и я обсъждаме с вас. Запознайте се предварително с компонентите, които се включват в цената.

Видове мебели
Масичка, бюро, шкафове, гардероб, легло – всяка мебел се включва в ценообразуването. От значение са естествено и броят на шкафовете, двуетажно ли ще бъде леглото или не, както и всички други специфики на обзавеждането.

Размери
Важно е какви ще бъдат размерите на мебелите. При изработка на обзавеждане за детски стаи – цени на модели по каталог или по индивидуален проект за по-специфично пространство са доста различни. Нашите специалисти ще обсъдят с вас всички опции, за да се спрете на най-добрата за вас.

Материали
Изработваме мебели за детски стаи от пдч и мдф плоскости. Те могат да са с различно покритие. Цветовото разнообрази също е огромно. Двата материала са от различен ценови клас. Плоскостите пдч са по-евтини и за цената си са качествени и здрави. В повечето случаи клиентите предпочитат този материал. Плоскостите мдф са по-скъпи, изглеждат по-добре и са по-здрави. Те обаче лесно се надраскват.

Функционалност и сложност на изработка
Много клиенти предпочитат да вложат малко повече средства, но да получат мебели за детска стая, които са произведени на модули и лесно могат да се прегрупират и да променят функционалността си.

Когато търсите оферти за изработка на „детски стаи по проект – цени”, добре е да имате предвид и допълнителните услуги, които предлага фирмата.

Екипът на мебели „Ломбардо” изготвя идейния проект за интериора на вашата детска стая безплатно. Към него добавяме офертата и я обсъждаме с вас. Възможни са промени по проекта, както и в избора на материали и детайли, докато не постигнем баланс между качество, функционалност и цена.

Знаем, че искате най-доброто за вашето дете и ви гарантираме, че при нас ще го получите.

Посетете ни на място, свържете се с нас по телефона или ни пишете по имейл.
Готови сме да обсъдим всичко, свързано с изработката на вашата детска стая по проект. Целият процес – идейният проект, изработката, доставката и монтажът на мебелите – отнема между 20 и 30 календарни дни.

Потърсете ни! Очакваме ви!