Детски стаи от ПДЧ

Детски стаи от пдч по поръчка

Мебели „Ломбардо” предлага изработка на детски стаи от пдч по проект на клиента, по проект на наш дизайнер или по каталог. Осигурете уникално обзавеждане за стаята на вашето дете, с цветове и форми, които изцяло отговарят на неговия характер и интереси. Ние ще ви помогнем със свежи идеи, качествени материали и майсторска изработка. Разгледайте примерни изработени детски стаи по поръчка от пдч материал:

Детски стаи от пдч по поръчка – какви са предимствата им

Уникално пространство, стимулиращо развитието на вашето дете
Всички детски стаи по проект са уникални и съобразени с нуждите и характера на вашето дете. Запознаваме се с особеностите на пространството, обсъждаме с вас какви да са мебелите. Предлагаме ви варианти, които са практични и удобни – с достатъчно пространство за игра, с предвидено място за съхранение на играчки, дрехи, книги, така че детето ви само да може да ги изважда и прибира. Обсъждаме възможните цветови комбинации, спрямо темперамента и възрастта на малкия човек, който ще живее в стаята.

Отличен външен вид на мебелите
Гарантираме качествена изработка на вашите мебели за детска стая от пдч. Самият материал е здрав (макар мдф плоскостите да са доста по-здрави), не се поврежда лесно ако разлеете върху него някаква течност, относително устойчив е на механични въздействия – например не се надрасква лесно.

Изгодна цена
Децата растат бързо и нуждите им се променят не с години, а с месеци. Затова, ако нямате ресурс да поръчате мебели, които могат да се модифицират с времето и да задоволяват новите необходимости на детето ви, явно ще трябва да преобзавеждате или дообзавеждате често детската стая. Това означава, че мебелите не бива да бъдат много скъпи. Затова пдч плоскостите са добър избор. Материалът е най-качественият в ниския ценови клас. При изработката на проекта ви, ние можем да сме максимално гъвкави и да влезем в бюджет, който е приемлив за вас и няма да наруши финансовата ви стабилност за дълго време напред.

Другото предимство на мебелите за детска стая от пдч по поръчка е, че можете отново да се върнете при нас и да поръчате нова мебел, която да замени старата. Детската ниска масичка за игри например, по някое време трябва да изчезне, за да се появи на нейно място ученическо бюро.

Ние, от мебели „Ломбардо” обичаме предизвикателствата, пред които ни изправя всеки проект за детска стая по поръчка.
Потърсете ни в някой от нашите офис-магазини, пишете ни или ни се обадете. С удоволствие ще обсъдим детската стая, която си представяте, ще направим проект и ще изготвим оферта.