Антрета от ПДЧ

Антрета по поръчка от пдч
защото първото впечатление е най-важно

Мебели „Ломбардо” предлага изработка на антрета по проект от пдч. Всяко пространство е предизвикателство за нас. Независимо дали става въпрос за жилище, къщи за гости, хотелски стаи – ние ще направим антрета по проект, които отговарят на всички ваши изисквания и фантазии.

Изработката на антрета по поръчка, когато те са с нестандартна форма или размери, определено излиза по-скъпо, но помещението изглежда отлично и е удобно за ползване.

Какви са ползите да се правят антрета по поръчка от пдч

При нас, в офиса на мебели „Ломбардо”, често идват клиенти, които търсят най-вече функционалност. Ако вашето антре е стандартно, лесно ще си намерите готови мебели, които да събират достатъчно вещи и да изглеждат добре. Много често обаче антретата са с формата на малък квадрат, твърде дълги и тесни или пък много къси. Някои от тях имат по-специфични ниши и чупки. В този случай готовите мебели не са подходящо решение. Когато си мислите за антрета по поръчка, знайте, че получавате:

Достатъчно място за съхранение на всичките си вещи.
Палта, обувки, кънки, дрелка, спукана гума, гребен, шапки, шалове – всички тези неща обикновено намират място в шкафовете в антрето. Добре е да се прибират и изваждат лесно и да са подредени така, че всеки член на семейството да стига до това, което му е необходимо.

Естетичен външен вид.
Много е важно първото помещение, в което влизате (и вие и вашите гости) да бъде красиво, уютно, да подсказва какъв е общият дух и стил на обзавеждане. При изработката на антрета по проект от пдч вие избирате какъв да бъде стилът, какви да са цветовете и материалите. Нашите дизайнери, естествено, са на ваше разположение за помощ и съвети.

Пространство.
Дори и в най-малкото по площ пространтсво може да се запази усещането за въздух, за подреденост, за лекота. При изработката на антрета по поръчка това е доста по-лесно отколкото при готовите мебели. Когато проектираме вашето антре, ние се съобразяваме с конкретните негови особености. Имаме предвид осветлението, нишите, към едно помещение ли води коридорът или към няколко, каква е функцията на апартамента – жилище, хотелско настаняване, etc. Това ни помага да създадем уникално интериорно решение – функционално, практично, красиво и с усещане за въздух и пространство.

Икономичност и качество.

След като изготвим идеен проект за вашето антре ще ви представим и оферта. Тя подлежи на обсъждане, докато не постигнем оптималния вариант между налични мебели, вид на материалите, от които ще се произвеждат, и цена.

Свържете се с нас, независимо дали търсите антрета по проект за дома, офиса или хотела си. Ние, от мебели „Ломбардо”, ще ви помогнем да получите това, което искате.